user_mobilelogo

Bostalsee Rallye Deutschland

Det skal sies at teamet fortsatt gleder seg over resultatet i Lausitz-Rallye i november, noe som har gjort at guttene også har tenkt litt på innværende sesong og hva de skal gjøre. Det er ikke til å legge skjul på at de skal kjøre noen flere løp i år enn de gjorde i fjor, men det er mange ting som skal på plass for å få til dette.

Lausitz Rallye Skilt 2017

Vi har gjort oss noen tanker om neste løp, og det vil vi dele med dere. Som dere har sett under nyheter, skal vi delta i Lausitz-Rallye, som går første helgen i november, ikke så langt unna Dresden, Tyskland. Dette er et løp som strekker seg over to dager, der det skal kjøres ca. 47 km fartsetapper på fredag kveld, og ca. 120 km fartsetapper på lørdag. Dette er ett av veldig få løp i Tyskland som kjøres på grus, som igjen gjør det litt spektakulert. Espen og Anders har meddelt at de blir med som mekanikere, og alle gleder seg stort til denne begivenheten.

Vi har ikke store ambisjonene i forhold til løpet, annet enn at vi skal fullføre. Men det er klart at en grei plassering er noe vi skal strebe etter, selv om vi deltar for moro skyld. Det er fortsatt ikke lagt ut informasjon om hvor mange som er påmeldt, eller hvor mange som kjører i samme klasse, men denne informasjonen kommer så fort vi får dette selv.

Bilene våre

Even Moan

EVEN MOAN

... elsker å kjøre fort!

View more
Glenn Bjørnrud

GLENN BJØRNRUD

... elsker å kjøre rally!

View more
Serviceteamet

SERVICE TEAMET

... MÅ ha det, bare MÅ ha det!!

View more

reklame.no | Reklameservice As

 

Dekk1 Ringerike | Dekkforhandler

 

Above Media | Droner & Filmproduksjon

 

Kollevold

 

WF Bil As

Moan Trading | Autorisert REVO forhandler

 

Sikringspartner As | Et offentlig godkjent vaktselskap

 

Brasserie Fengselet

 

Norsk Maskinutvikling

 

Rørleggern RS Rør As

 

Ringerike Blikk og Tak AS

Ødegård-VVS | Din VB-rørlegger i Hønefoss

 

Importservicebil As

 

bsmurhus

  

s element

  

Stians Bilglass | Bilglass i Buskerud og Oppland